Wat mij betreft mag iedereen lezen wat ik geschreven en is elke feedback welkom. Helaas denken uitgevers daar anders over: ze gaan niet iets publiceren dat online vrij beschikbaar is. Dat betekent dat ik op deze website niet alles kan zetten wat ik zou willen. Dat betekent dat veel korte verhalen alleen een teaser hebben; van de grotere verhalen kan ik de eerste drie hoofdstukken geven. Als die hoofdstukken of de teaser je aanspreken, stuur me dan een mail via de link in het menu en dan stuur ik je het hele boek/verhaal op voorwaarde dat je me in ieder geval laat weten wat je ervan vondt en bij voorkeur gedetailleerde kritiek geeft (dat mag eerlijke, harde kritiek zijn; ik kan wel tegen een stootje)

Teaser: Om te zorgen dat magie niet misbruikt kan worden voor iets kwaadaardigs kan het alleen tussen werelden gebruikt worden niet daarbinnen. Alle magie moet daarom door een knooppunt, waar een soort ambassadeur, de zogenaamde Channel, alle kwade bedoelingen eruit filtert. De Channel is genetisch aangelegd om alle verzoeken van magie te kunnen beoordelen en is daarom afkomstig uit een enkele familie. Als de huidige Channel haar dood voelt naderen zonder dat er een opvolger klaar staat ontspint zich een race om haar macht.

Eerste drie hoofdstukken


Teaser: Matt Lincey, een succesvolle wetenschapper, wordt gevraagd om deel te nemen aan een geheim project, maar omdat hij daarvoor zijn leven op moet geven als hij 'ja' zegt, bedankt hij aanvankelijk. Een aantal jaar later verandert hij van gedachten, nadat het voorstel jaren met zijn verbeelding heeft gespeeld. Hij wordt overgebracht naar een kunstmatig eiland, waar een biljonairsdochter een onderzoekscentrum runt waar nieuwe technologiëen worden ontwikkeld om de overbevolking en het voedseltekort de baas te kunnen. Eenmaal op het eiland komt Matt erachter wat zijn rol wordt. Als hij iets ontdekt wat hij niet had mogen ontdekken moet hij het eiland ontvluchten en ontdekt hij een wereld die hij niet voor mogelijk had gehouden. Slaagt hij erin de mensheid te redden en, uiteindelijk zijn eigen leven? Will he succeed in saving humanity and, ultimately, his own life?

Eerste drie hoofdstukken


Teaser: Eva is één van 's wereld's meest vooraanstaande onderzoekers op het gebied van seismologie. Ze wordt gevraagd deel te nemen in een commissie van de VN als de wereld wordt geteisterd door een onverklaarbare tsunami. Maar dat blijkt niet het grootste probleem als wetenschappers ontdekken dat een grote asteroïde op ramkoers met de aarde ligt. Op de één of andere manier blijken de tsunamis samen te hangen met de asteroīde en Eva komt erechtee dat de gast vanuit de ruimte verre van on aangekondigd koomt...

Eerste drie hoofdstukken


Teaser: In het begin van het boek vertelt Jos, de ik-persoon, hoe hij in de trein naar zijn werk elke dag een meisje tegenkomt. Op een dag vlucht ze de trein uit, een brief achterlatend. Hoewel hij nog achter haar aan rent, weet hij haar niet meer te vinden. Wanneer hij de volgende dag de brief terug wil geven is het meisje nergens te vinden en ook de dagen erna komt ze niet opdagen. Hij besluit de brief open te maken en komt erachter dat de brief aan hem gericht is. Het meisje blijkt Celine te heten en tussen de regels door meent hij een schreeuw om hulp te lezen. Hij begint een zoektocht die hem zelfs tot aan de stranden van Hawai'i voert en waarin zijn leven niet zeker is. Zal hij haar weten te vinden en weet hij te achterhalen welke keuzes ze heeft gemaakt en waarom?

Eerste vijf hoofdstukken

Teaser: Anna is een meisje van 10 dat lijdt aan een zeldzame slaapziekte, waardoor ze elke dag stipt om 8 uur wakker wordt en een halve dag later weer in slaap valt. In haar slaap heeft ze altijd dezelfde droom: dat ze Sophie is, een wees in Austalie dat lijdt aan dezelfde ziekte. Als Anna en Sophie een manier vinden om te communiceren spreken ze halverwege af in de hoop elkaar te kunnen ontmoeten. Komen ze er eindelijk achter waarom ze zijn wie ze zijn en slagen ze erin hun vloek te verbreken?

Eerste drie hoofdstukken (nog niet beschikbaar)